gjykatat – Lajmi.net

Transparenca dhe llogaridhënia e gjykatave sjellin drejtësi dhe besimin e qytetarëve

Komunikim i gjykatave me qytetarët ka shënuar progres. Përmes komunikatave për media gjykatat janë të detyruar që të njoftojnë publikun për aktivitete e tyre. Gjithashtu edhe aktvendimet përfundimtare duhet që të bëhen publike në ueb faqet e gjykatave, raporton Ekonomia Online....

28 September, 2017Lexo më shumë

Përballje gjykatash për urdhrin e ndalim-udhëtimit në SHBA

Departamenti i Drejtësisë në SHBA, i ka kërkuar Gjykatës së Lartë të bllokojë vendimin e një gjykate më të ulët lidhur me urdhrin e ndalimit të presidentit të SHBA-së, Donald Trump....

15 July, 2017Lexo më shumë

AGK: Gjykatat të emërojnë gjyqëtarë/koordinator për rastet e gazetarëve 

Përfaqësuesit e Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës takuan të mërkurën kryesuesin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës Nehat Idrizi, ku diskutuan për trajtimin me prioritet të lëndëve gjyqësore në të cilat janë të përfshirë mediet dhe gazetarët....

14 June, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->