Gjumi – Lajmi.net

Ju dridhet trupi pak para se t’ju zërë gjumi, ja lojrat që ju bën truri dhe arsyeja përse ndodh kjo

Pasi trupi bie në prehje, pak minuta pasi jeni shtrirë, mund të ndodhë që t’ju përshkojë një drithërimi…kjo pak para se t’ju zërë gjumi! A keni qenë ndonjëherë duke u ulur në shtrat, vetëm që të tërhiqeni nga gjumi me një nxitim të papritur ose një lëvizje jerking?...

6 July, 2018Lexo më shumë

Përparësitë e pozicionit të majtë të gjumit, përse të gjithë duhet të shtrihemi nga kjo anë

Çdo person ka pozicionin e tij të preferuar të gjumit dhe nëse nuk shtrihet në atë mënyrë duket se nuk e zë gjumi. Megjithatë kemi disa lajme të këqija për ata që flenë në të djathtë !...

24 June, 2018Lexo më shumë

Përse flemë?!

Ajo çka tashmë dihet me siguri, është fakti që gjumi luan një rol parësor dhe të domosdoshëm në jetën tonë dhe na shërben për të pasur marrëdhënie më të mira me botën e jashtme....

24 June, 2018Lexo më shumë