Gjoba – Lajmi.net

Kujdes me hedhjen e mbeturinave në Deçan, pason gjoba

Ndonëse ka disa dit që Komuna e Deçanit ka nisur aksionin për largimin e mbeturinave dhe mbylljen e deponive ilegale te cilat janë të shumta. Kompania e kontraktuar për largimin e mbeturinave në bashkëpunim më Drejtorin për emergjenca Mbrojtje Shpëtim dhe Shërbime  Publikë janë pothuajse gjatë gjithë kohës në teren....

12 October, 2017Lexo më shumë

Luksi nuk të shpëton nga gjoba! (Foto)

Të kesh një “Rolls Royce Phantoms”, “Lamborghini”, “Ferrari” apo një tjetër makinë luksoze që kushton me qindra mijëra euro, nuk të shpëton kurrsesi nga gjoba....

3 October, 2017Lexo më shumë

Policët për Kurban Bajram shpërndajnë ëmbëlsira në vend të gjobave

Policët në qytetin Cine të Turqisë në prag të Kurban Bajramit, në vend të gjobave për vozitësit kanë shpërndarë çokollata dhe ëmbëlsira....

1 September, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->