Gjermani – Lajmi.net

Fillon “shkrirja e akujve” ndërmjet Turqisë dhe Gjermanisë

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlut Çavushoglu ka thënë se vendi i tij shpreson që do të mund t’i përmirësojë marrëdhëniet e rënduara me Gjermaninë....

7 October, 2017Lexo më shumë

Stuhia “Xavier”, viktima nga moti në Gjermani e Poloni

“Xavier”, një stuhi me erëra të fuqisë së një uragani, ka shkaktuar 9 të vdekur në Europën veriore, ka rrëzuar pemë e ka krijuar kaos të trafikut....

7 October, 2017Lexo më shumë

Goditje e sukseshme kundër Cosa Nostrës siciliane

Gjatë një aksioni të përbashkët policia italiane dhe gjermane arrestuan një numër të pandehurish që i përkasin një klani të Cosa Nostrës siciliane....

5 October, 2017Lexo më shumë