Gazetaria – Lajmi.net

Departamenti i Gazetarisë javën e ardhshme organizon konferencën “Prishtina Media Days”

Departamenti i Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës në bashkëpunim me Universitetin e Vjenës dhe Organizatën SEMO organizojnë javën e ardhshme Konferencën Ndërkombëtare treditore “Prishtina Media Days”. Ky organizim bëhet në kuadër të aktiviteteve të Degës së Gazetarisë për Ditën e Lirisë së Shprehjes....

30 April, 2017Lexo më shumë

Gazetaria ndër profesionet më të rrezikshme në botë

Vdekja e një gazetari të rrjetit NPR dhe përkthyesit të tij konfirmoi sërish se gazetaria është ndër profesionet më të rrezikshme në botë. ...

8 June, 2016Lexo më shumë