gabime – Lajmi.net

6 gabimet që bën një femër në dashuri

"Pse e kam kaq të vështirë që të gjej të duhurin?” “Pse jam ende single?" “Çfarë nuk shkon me mua” etj… Këto pyejte mund t’ju ketë munduar ose vazhdon t’ju mundojë, por Living do u japë fund një herë e përgjithmonë ! ...

15 September, 2018Lexo më shumë

4 gjërat që nuk duhet t’i bëni pas seksit, mund të fyejnë rëndë partnerin

Marrёdhёnia seksuale mund tё jetё njё nga momentet mё tё bukura qё lidh çiftet, por megjithatё vazhdon ende tё ketё disa rregulla tё cilat nёse nuk zbatohen nuk zgjasin kёnaqёsinё dhe nuk tregojnё se sa i mirё jeni nё tё....

16 August, 2018Lexo më shumë

Sapo jeni ndarë? Kujdes mos bëni këto veprime!

Të marrësh vendim që t’i japësh fund një marrëdhënie pavarësisht sa kohë mund të kishte zgjatur, është shumë e vështirë dhe sigurisht që dhimbje do të ketë....

15 July, 2018Lexo më shumë