Frutat – Lajmi.net

11 frutat dhe perimet kundër këmbëve të ënjtura

Çokollata e zezë, avokado dhe luleshtrydhe parandalon grumbullimin e ujërave, përmirëson qarkullimin, i thua lamtumirë rëndesës dhe ujërave të tepërta...

19 May, 2017Lexo më shumë

Truket që i bëjnë këto produkte të veprojnë më mirë në organizëm

Përgjithësisht i hamë frutat vetëm për të kaluar urinë e vakteve të ndërmjetme por funksionet e tyre në organizëm, janë shumë më shumë se kaq....

17 May, 2017Lexo më shumë

10 frutat dhe perimet që hidratojnë trupin

Për këtë arsye po listojmë 10 produkte ushqimore, fruta dhe perime të shëndetshëm me përmbajtje të lartë uji, me konsumimin e të cilave arrijmë të mbajmë trupin tonë sa më të hidratuar, duke shmangur kështu edhe shumë probleme shëndetësore...

5 May, 2017Lexo më shumë