Francë – Lajmi.net

Qeveria franceze frikësohet nga “dhuna masive” në ditët e ardhshme

Qeveria franceze ka thënë se frikësohet nga ndonjë “dhunë masive” në Paris në ditën e shtunë, teksa protestat e Lëvizjes së “xhaketave të verdha” kanë treguar pak shenja të zvogëlimit....

6 December, 2018Lexo më shumë

Shtyhet edhe një ndeshje tjetër në Ligue 1 shkaku i protestave në Francë

Ndeshja mes Toulouse dhe Lyon e paraparë të luhet për ditën e shtunë është pezulluar shkaku i protestave të dhunshme në Francë....

5 December, 2018Lexo më shumë

Franca para vendosjes së gjendjes së jashtëzakonshme

Parisi zyrtar po konsideron vendosjen e gjendjes së jashtëzakonshme në mënyrë që të parandalojë përsëritjen e një nga çrregullimeve më të mëdha në 10 vjetët e fundit....

2 December, 2018Lexo më shumë
HOME