Flokë – Lajmi.net

Flokët që nuk i ka prerë për 50 vjet, i janë rritur 15 metra – nëpërmjet tyre, e ka shpëtuar një fëmijë që mbytej në ujë

Savjibhai Rathwa nga Gujarat i Indisë, që i mbanë flokët e gjata 15 metra në mënyrë të përkryer, ka treguar se si njëherë i ka shfrytëzuar ato, që ta shpëtojë një fëmijë që mbytej në pellg....

27 May, 2018Lexo më shumë

Gabimet që çojnë në rënien e flokëve

Mungesa e nutrientëve dhe mosushqyerja e rrënjëve të flokëve bën që këta të fundit të bien të hollohen, të humbasin shkëlqimin....

16 April, 2018Lexo më shumë

Shkurtoi flokët e gjata dhe ia ndryshoi jetën vajzës me kancer

Ashley ka pasur flokë bionde të gjata të cilat nuk janë prerë që nga shkolla fillore....

6 April, 2018Lexo më shumë