Flamuri – Lajmi.net

Sikurse në Serbi, flamuri i Kosovës digjet edhe në Gjilan /VIDEO

Shumë qytetarë janë ndjerë të pakënaqur me largimin e flamurit kombëtar nga Rrethi në hyrje të Prishtinës, veprim që u ndërmor dje nga autoritetet me vendim të Kryeministrit Ramush Haradinaj...

14 February, 2018Lexo më shumë

OVL e UÇK-së: Të mos nëpërkëmben asnjëri nga flamujt

Jemi kundër heqjes së flamurit kombëtar por edhe kundër heqjes së atij shtetëror, dhe me këtë rast kërkojmë nga institucionet dhe partitë politike që të mos i nëpërkëmbin asnjërin nga këta flamuj, e aq më tepër që ata të zhvendosen natën....

14 February, 2018Lexo më shumë

Qeveria: Krahas nderimeve për flamurin kombëtar, duhet të respektohen simbolet shtetërore

Zëvendësimi i flamurit kombëtar me flamurin shtetëror të Kosovës tek rrethi në hyrje të Prishtinës, ka shkaktuar reagime të shumta të skenës politike për mënyrën dhe kohën e vendosjes së flamurit të shtetit më të ri në Evropë....

14 February, 2018Lexo më shumë