feste – Lajmi.net

Si të zgjidhni dhe ta hidhni parfumin për festa

I padukshëm, por që ndihet parfumi shpesh tregon edhe personalitetin e njeriut. Ja si ta zgjidhni sa më mirë për festa....

31 December, 2016Lexo më shumë

Festoni me zgjuarësi, kështu mund t’i kurseni paratë për Vitin e Ri

Kur bëjmë plane për vitin e ardhshëm, ka gjithmonë një vend në listën tonë për të kursyer para.Të gjithë e kemi provuar, edhe pse shpesh nuk ia kemi arritur dot. Kështu për ta realizuar planin këtë vit të ri, me teknologjinë dhe pak marifete, mund t’ia dalim të kursejmë një shumë parash pa u ndjerë të limituar duke mos plotësuar kërkesa të tjera....

27 December, 2016Lexo më shumë

Dodë Gjergji: Të rrisim dashurinë për Kishën në mënyrë që të ecim drejt paqes

Në pritjen solemne që u mbajt sonte në Ipeshkvinë e Kosovës, krye ipeshkvi i Kosovës, Imzot Dodë Gjergji tha se duhet të gjejmë dashurinë dhe guximin për të ecur drejt të ardhmes....

24 December, 2016Lexo më shumë