Femrat – Lajmi.net

Pse femrat ulërasin nga kënaqësia gjatë seksit

Seksi është një prej kënaqësive më të mëdha të jetës, ku piku i kënaqësisë ndodh me arritjen e orgazmës. Kemi menduar gjithmonë se femrat ulërasin instinktivisht gjatë raportit seksual, me arritjen e kulmit të kënaqësisë....

1 April, 2018Lexo më shumë

Ja deri në cilën moshë iu rritet gjoksi femrave

Madhësinë e gjoksit e përcaktojnë faktorët: gjenetikë, pesha, mosha dhe shtatzënitë, ndërkaq ndryshime në madhësi dhe formë të tij ndodhin gjatë gjithë jetës. Megjithatë kanë një moshë të caktuar deri kur rriten....

1 April, 2018Lexo më shumë

13 ilustrime që pikturojnë një pamje të saktë të asaj se sa jetë të vështirë kanë femrat me gjoks të madh

Shumica e vajzave me gjoks të vogël duan që të kenë gjoks të madh, kurse ato me gjoks të mëdha duan të kenë gjoks të vogël....

30 March, 2018Lexo më shumë