femijet – Lajmi.net

Fëmijët braktisin shkollat

Të rrallë janë ata fëmijë që zgjedhin të ndërprejnë shkollimin e ulët dhe kjo ndodh për arsye të shumta, sidomos për ato financiare....

30 August, 2018Lexo më shumë

Lërini fëmijët që të ecin zbathur më shpesh, është e mrekullueshme për trurin

Këpucët bllokojnë receptorët në këmbë përgjegjës për zhvillimin e rrugëve dhe lidhjeve të fuqishme neurologjike. Prindërit shpesh vënë këpucët e tyre në këpucë sapo të mësojnë të ecin, madje edhe para se ta bëjnë këtë...

23 August, 2018Lexo më shumë

Këtë prind nuk e ndalon asgjë t’i bëjë fëmijët e tij të lumtur, pavarësisht botës që e rrethon /FOTO

Prindërit arrijnë të bëjnë çdo gjë që fëmijët e tyre ta shijojnë lumturinë....

22 August, 2018Lexo më shumë