Fëmijë – Lajmi.net

Në Britani, çdo i katërti fëmijë nën 6 vjeç ka telefon të mençur

​Telefonat e mençur kanë marrë botën që një kohë dhe atë me shpejtësi të madhe....

17 April, 2018Lexo më shumë

Belegu: Mbi 90 fëmijë të operuar falas në SHBA

Që nga viti 2009 doktor Mazllum Belegu, nëpërmjet organizatës “Gift of Life”, ka bërë të mundur që fëmijët me probleme në zemër, të operohen falas kryesisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Deri më tani më shumë se 90 fëmijë kanë përfituar nga kjo organizatë. Derisa Ministria e Shëndetësisë paguan shpenzimet e udhëtimit për këta fëmijë, organizata në fjalë mbulon shpenzimet e operacioneve. E gjithë kjo po bëhet në pamundësi për t’u trajtuar këta fëmijë në Kosovë, për shkak të mungesës së Kardiokirurgjisë për fëmijë. Në intervistën dhënë Radios Evropa e Lirë, Mazllum Belegu jep edhe hollësi të tjera....

15 April, 2018Lexo më shumë

Foto reale të udhëtimit, nga sperma në qenie njerëzore

Është mrekulli se si lind një foshnje njerëzore....

3 April, 2018Lexo më shumë