fëmija – Lajmi.net

Foshnjës i shihej edhe truri, sepse kishte lindur para kohe

Ajo kishte nevojë për ringjallje pas lindjes, nuk kishte frymëmarrje për shtatë minuta dhe gjithashtu kishte një mushkëri të dëmtuar. Por ajo mbijetoi. ...

14 March, 2018Lexo më shumë

Djali fillon të qaj kur e sheh motrën e tij të sapolindur

Ishte një moment i veçantë dhe emocional ...

14 March, 2018Lexo më shumë

Vajza 9-vjeçare vuan nga sindroma e ekzorcizmit pas infektimit

Një mama ka kujtuar momentin e tmerrshëm kur vajza e saj filloi të sillej mjaft çuditshëm, një sjellje e përshkruar si sindroma e ekzorcizmit. ...

7 March, 2018Lexo më shumë