FBI – Lajmi.net

Ushtruesi i detyrës së shefit të FBI-së: Nuk ka përpjekje për të penguar hetimin për Rusinë

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të FBI-së, ka thënë se nuk ka pasur asnjë përpjekje për të penguar hetimet e byrosë për ndërhyrjen e dyshuar të Rusisë në zgjedhjet presidenciale në SHBA dhe në hetimet që po zhvillohen për lidhjet e mundshme mes bashkëpunëtorëve të presidentit Donald Trump dhe zyrtarëve rusë....

11 May, 2017Lexo më shumë

Trump: Do ta rikthejmë frymën dhe prestigjin e FBI-së

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, mbrojti vendimin e tij për të shkarkuar drejtorin e FBI-së, James Comey - zyrtarin më të lartë të zbatimit të ligjit në SHBA dhe njeriun që ka udhëhequr agjencinë e ngarkuar me hetimin e lidhjeve të fushatës së Trumpit me Rusinë....

10 May, 2017Lexo më shumë

Koment: Një atmosferë Watergate-i

Hetimet në aferën e emailit rreth Hillary Clintonit janë gjoja shkas për shkarkimin e shefit të FBI, James Comey nga Presidenti Trump. Tani kërcënon të pasojë një tërmet politik, mendon Miodrag Soric....

10 May, 2017Lexo më shumë