Facebook – Lajmi.net

Mark Zuckerberg afër dështimit!

83% e investitorëve të pavarur të Facebook besojnë se Mark Zuckerberg duhet të shkarkohet si kryetar i bordit. ...

1 July, 2018Lexo më shumë

Si të rritni faqen tuaj të facebook-ut

Ka shumë mënyra për të rritur aktivitetin e audiencës tuaj dhe njëkohësisht ta rritni edhe faqen tuaj me pëlqime....

30 June, 2018Lexo më shumë

Facebook prezanton grupet me pagesë

Nëse doni të bashkoheni me grupe të caktuara në Facebook në të ardhmen, duhet të paguani deri në 30 dollarë në muaj. ...

21 June, 2018Lexo më shumë