Era e gojës – Lajmi.net

Era e keqe e gojës ju tregon se keni një nga këto sëmundje

Nëse keni erë të keqe, atëherë mund të jeni duke vuajtur nga probleme të ndryshme shëndetësore....

7 July, 2017Lexo më shumë

Si të shpëtoni nga era e keqe e gojës

Madje edhe sikur të shmangni hudhrën apo pijet alkoolike, ju sërish mund të keni aromë të keqe të gojës. Dhe të gjithë jemi ballafaquar në ndonjë rast të rëndësishëm apo takim emergjent dhe gjëja e parë që na vije ndërmend është një çamçakëz i besueshëm. ...

18 June, 2017Lexo më shumë

Ja çfarë po u’a shkakton erën e keqe të gojës, largojeni menjëherë nga goja

Era e keqe e gojës mund të shkaktojë një përshtypje të keqe tek njerëzit me të cilët ju flisni. ...

6 June, 2017Lexo më shumë