Epopeja e UCK-se – Lajmi.net

Hoxha: Më 5 Mars 1998 u hap porta e lirisë së Kosovës

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka thënë se mëngjesi i 5 Marsit 1998, ishte dita e kthesës së madhe, dita që u hap porta për lirinë e Kosovës. ...

5 March, 2018Lexo më shumë

Limaj thotë se më 5 mars nisi Epoka e Lirisë së Kosovës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, njëherësh edhe kryetar i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se 20 vjet më parë në Prekaz u vendosën themelet e Lirisë së Kosovës....

5 March, 2018Lexo më shumë

Veseli: Sakrifica e familjes Jashari, shembull unik në botë

"Sakrifica e Adem Jasharit dhe Familjes së tij është rast unik në historinë e njerëzimit. Mesazhi i saj u flet shekujve dhe gjithë popujve: Asgjë nuk është më e çmueshme sesa liria"....

5 March, 2018Lexo më shumë
HOME