Enver Hoxha – Lajmi.net

Aktakuza: ‘Syri i Popullit’ kërkoi njohjen e Enver Hoxhës për hero kombëtar

Aktakuza voluminoze e Prokurorisë Speciale të Kosovës përpos që përshkruan në detaje strukturën, përbërjen, planet dhe rregullimin e organizatës “Syri i Popullit”, përmban edhe pjesën ku organizata u drejtohet me kërkesa shteteve mike të popullit shqiptar....

4 March, 2018Lexo më shumë

Përkujtohet rrëzimi i monumentit të diktatorit Hoxha

Veprimtarë e protagonistë të ngjarjeve të viteve 90, historianë e politikanë morën sot pjesë në një konferencë mbi 27 vjetorin e rrëzimit të monumentit të diktatorit Enver Hoxha....

20 February, 2018Lexo më shumë

27 vjet nga përmbysja e ‘Enver Hoxhës’, Berisha: Lëvizja studentore, forcë njerëzore nukleare

Në 27-vjetorin e rrëzimit të monumentit të Enver Hoxhës nga sheshi “Skënderbej” në Tiranë ka folur sot ish-kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha....

20 February, 2018Lexo më shumë