Eni Koci – Lajmi.net

Eni Koçi e ka marrë shumë seriozisht këtë punë

Emri i Eni Koçit së fundmi ka qenë shumë i komentuar në media....

18 January, 2018Lexo më shumë

Eni e thotë publikisht: Jam më e bukur se Greta

Janë dy artiste nga një shtëpi, Greta dhe Eni Koçi pëlqehen shumë nga publiku....

9 January, 2018Lexo më shumë

Eni tregon si djersitet në palestër

Këngëtarja Eni Koci ashtu si edhe shumë artiste të tjera, kujdeset shumë për linjat trupore....

7 January, 2018Lexo më shumë