Donald Trump – Lajmi.net

Narcizizmi dhe Donald Trump: Ego e madhe, asgjë tjetër

Në shkurt të vitit të kaluar 33 psikiatër dhe psikologë në një letër të publikuar nga "New York Times" shpreheshin për rrezikun, që sipas tyre vjen nga presidenti amerikan....

6 January, 2018Lexo më shumë

“Shkurtabiqi me raketa” kundër “plakut të çmendur” dhe pjesës tjetër të botës

Më shumë se 20 teste me raketa, një test me bombë atomike, fyerje mes Uashingtonit dhe Phenianit. Ky është bilanci i konfliktit më të rrezikshëm të vitit 2017 në botë. Në rolet kryesorë Donald Trump e Kim Jong Un....

30 December, 2017Lexo më shumë

“Shumë vonë për ta çarmatsour Korenë paqësisht, lufta mund të shpërthejë 9 muajt e ardhshëm”

Sipas Gordon Chang, mund të jetë shumë vonë që Koreja e Veriut të çarmatoset në mënyrë paqësore dhe presidenti i SHBA-ve, Donald Trump mund të provojë veprimet ushtarake për ta bërë në gjë të tillë, nëntë muajt e ardhshëm....

29 December, 2017Lexo më shumë