Donald Lu – Lajmi.net

Media gjermane: “Orët luksoze të gjykatësve” shqiptarë

Gazeta gjermane "Süddeutsche Zeitung" i kushton vëmendje dekriminalizimit të drejtësisë shqiptare dhe luftës së patundur të një diplomati amerikan....

25 October, 2017Lexo më shumë

Lu kërkon veprime konkrete kundër krimit: Gangsterët në burg

Ambasadori amerikan në Shqipëri, Donald Lu, i është rikthyer edhe njëherë çështjes së luftës kundër krimit të organizuar në Shqipëri....

7 October, 2017Lexo më shumë

Ambasadori i SHBA-së kërkon arrestimin e ‘peshqve të mëdhenj’ shqiptarë

Ambasadori amerikan, Donald Lu kritikoi paaftësinë e institucioneve në përballjen me figurat kryesore të krimit të organizuar në Shqipëri, ndërsa kërkoi arrestimin e “peshqve të mëdhenj” dhe shpëtimin e vendit nga rreziku i vazhdueshëm i pastrimit të parave....

3 October, 2017Lexo më shumë