dobitë – Lajmi.net

Hani 2 kumbulla në ditë për dy muaj dhe shikojeni çfarë ndodh

Kumbulla është një zgjedhje e pashmangshme e çdo amvise për të përgatitur ushqim për dimër, dhe përveç se janë më të përdorura për përgatitjen e gjalpës dhe mermelatave, sigurisht është e këshillueshme për t'i ngrënë edhe të freskëta. ...

3 September, 2017Lexo më shumë

Këto janë dobitë e sodës së bukës

Soda e bukës kushton pak por vlera e saj është e shumëfishtë, përcjell lajmi.net...

12 August, 2017Lexo më shumë

Shprehitë “e mira” të cilat do t’ju bëjnë më shumë dëm se dobi

Si duket rruga deri te shëndeti është mjaft e thjeshtë. Mirëpo jeta ndonjë herë mund të jetë më e komplikuar, ndërkaq zgjedhjet për të cilat keni menduar se janë të drejta, lehtë mund të kthehen kundër jush. Po ju paraqesim disa të tilla....

7 December, 2016Lexo më shumë