dialogu me Serbinë – Lajmi.net

Sejdiu për dialogun: E papranueshme të lejohet vazhdimi i kësaj katrahure të shkaktuar nga Thaçi

Dardan Sejdiu, kryetari i Grupit Parlamentar të Deputetëve të Pavarur, ka theksuar se përmes seancës së jashtëzakonshme të thirrur nga PSD-ja, kërkohet që diskutimi dhe vendimmarrja t’i kthehet Kuvendit, organit më të lartë legjislativ....

12 July, 2018Lexo më shumë

Ish-kryenegociatorja thotë se Kosova duhet t’i qesë vija të kuqe Serbisë në dialog

​Ish-kryenegociatorja e Kosovës për bisedimet me Serbinë, Edita Tahiri, i ka ftuar partitë politike për konsensus rreth fazës finale të dialogut me Serbinë....

11 July, 2018Lexo më shumë

Presioni ndërkombëtarë mund ta shtyjë përpara konsensusin për dialogun me Serbinë

Njohësit e proceseve politike në vend presin të shtohet presioni ndërkombëtar mbi subjektet politike për arritjen e një konsensusi kombëtar për fazën përfundimtare të dialogut me Serbinë....

11 July, 2018Lexo më shumë