Dhimbje koke – Lajmi.net

Keni dhimbje koke? Ju keni nevojë për këtë lloj vitamine

Keni dhimbje koke, edhe pasi keni provuar të gjitha medikamentet e mundshme? Ndoshta ju keni më shumë nevojë për këtë lloj vitamine....

16 May, 2017Lexo më shumë

Keni dhimbje koke dhe migrenë pa arsye? Ja përse u vjen

E kishit menduar ndonjëherë se arkitektura brutaliste, betoni i shumtë që gjendet në çdo cep të vendit, mund të jetë duke u shkaktuar dhimbje koke ose migrenë?...

10 May, 2017Lexo më shumë

4 llojet e dhimbjes së kokës që paralajmërojnë praninë e një sëmundjeje

Dhimbjet e kokës janë të ndryshme dhe metodat e lehtësimit nuk veprojnë njësoj për të gjitha. Pas një dhimbjeje në dukje të thjeshtë mund të fshihen shumë arsye por sipas mjekëve, 4 shenja nuk duhet t’i neglizhoni kurrë. ...

2 April, 2017Lexo më shumë