Deputetet e rinj – Lajmi.net

KQZ publikon emrat e deputetëve të rinj

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) në mbledhjen e mbajtur të mërkurën ka bërë  publik emrat e rinj të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, që do të zëvendësojnë deputetët, të cilët kanë marrë poste ministrore ose poste tjera publike. ...

17 December, 2014Lexo më shumë

Këta janë 10 deputetët e rinj nga PDK dhe LDK në Kuvendin e Kosovës

Kabineti i ri qeveritar i udhëhequr nga Isa Mustafa, do të lirojë dhjetë vende në Kuvendin e Kosovës, të cilat do të zëvendësohen nga kandidatë për deputetë të PDK-së dhe LDK-së në zgjedhjet e 8 qershorit, që fillimisht nuk kishin arritur votat e mjaftueshme për të hyrë në Kuvend. ...

9 December, 2014Lexo më shumë

Braktisin Kuvendet Komunale për postin e deputetit

Shumë këshilltarë komunal, të cilët në zgjedhjet lokale të vitit 2013 u zotuan se po hyjnë në garë për të bërë ndryshime në nivelin komunal, tash po i braktisin pozitat e tyre....

13 July, 2014Lexo më shumë