Demarkacioni – Lajmi.net

Demarkacioni me fqinjët, tkurrje apo korrigjim i hartës së Kosovës?

Në bazë të të dhënave të fundit të publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, hapësira territoriale e Kosovës ndryshon me sipërfaqen që ishte prezantuar ndër vite....

1 August, 2018Lexo më shumë

Kosova dhe Serbia të ‘shtrënguara’ të përmbyllin demarkacionin e kufirit

Demarkacioni apo shënjimi i vijës kufitare ndërmjet Kosovës dhe Serbisë do të jetë një proces i domosdoshëm për të dyja vendet. Përveç si nevojë për normalizimin e raporteve, demarkacioni pritet të jetë kusht i BE-së edhe në proceset integruese për Kosovën dhe Serbinë....

22 July, 2018Lexo më shumë

Vulin po e kërkon demarkacionin e Serbisë me Kosovën

Ministri serb i Mbrojtjes, Aleksander Vulin ka deklaruar se si zgjidhje e pranueshme për Serbinë do të ishte edhe demarkacioni me Kosovën....

22 July, 2018Lexo më shumë