Dashuri – Lajmi.net

Shenjat e horoskopit që kurrë nuk duhet të dashurohen me njëra-tjetrën

Përpara se të përfshiheni kokë e këmbë në një lidhje të re, kini parasysh që yjet mund të kenë planifikuar një fund të shëmtuar për ju dhe “fiksimin” tuaj të radhës. Nëse besoni te shenjat e horoskopit, atëherë do t’ju interesojë të dini me cilat shenja horoskopi nuk duhet të dilni....

17 December, 2017Lexo më shumë

Shyhrete Behluli i këndon ‘Dashurisë’

Këngëtarja Shyhrete Behluli ka lansuar këngën e re....

16 December, 2017Lexo më shumë

Fjalët e fundit të dashurisë u vulosën për 500 vjet

“Unë dua vetëm të vij tek ti. Të lutem më shpjer atje ku ndodhesh. Ndjenjat e mia ndaj teje nuk mund t’i harroj në këtë botë dhe dhimbja ime nuk njeh kufi. Ku do ta vendos zemrën tani dhe si mund të jetoj me fëmijën, që i mungon … Kur unë të lind fëmijën brenda meje, si duhet ta quaj atë?”...

3 December, 2017Lexo më shumë