Çokollata – Lajmi.net

Shtetet që konsumojnë më së shumti çokollatën

Konsumi i çokollatës përmirëson aftësitë njohëse, që mund të rrisë prodhimin e përgjithshëm shkencor të një vendi, si dhe gjithashtu nivele më të larta të inteligjencës nxisin dëshirën për ta konsumuar atë....

24 May, 2018Lexo më shumë

12 ton çokollatë të lëngshme rrjedhin nëpër autostradë

Për shkak të aksidentit të martën, në orën 04:45, të dy drejtimet e autostradës u mbyllën për disa orë për shkak të punës së madhe të pastrimit të rrugëve...

9 May, 2018Lexo më shumë

E veshur me ar dhe kristale, kjo është çokollata më e shtrenjtë në botë

Prodhuesi i çokollatës Daniel Gomes tha se ky çokollatë në formën e diamantit hyri në Librin e Rekordeve të Guinness si më të shtrenjtë në botë....

17 March, 2018Lexo më shumë