Capital T – Lajmi.net

Ndryshimi drastik i Capital T: Kurrë mos hiqni dorë prej ëndërrave

Capital T e ka publikuar një foto të vjetër të cilën e ka shkëputur nga artkivat dhe me të i ka befasuar të gjithë. ...

16 July, 2018Lexo më shumë

Capital T dhe Majk me projekt të ri

Para pak kohe Majk dhe Capital T kanë sjell projektin e tyre të dytë "Pasha jetën"....

4 July, 2018Lexo më shumë

Capital T ‘injorohet’ keq nga Gent Fatali dhe kjo është arsyeja

Gent Fatali u përgjigj në pyetjet e rubrikës 'Kë zgjedh'....

1 July, 2018Lexo më shumë