burgu – Lajmi.net

Brenda burgut më famëkeq në Rusi (Foto)

Burgjet ruse janë shumë të vështira, por ka një që është edhe më i vështirë se pjesa tjetër. ...

8 November, 2017Lexo më shumë

Burgu, shtëpia e 1 mijë e 609 personave

Sinan Krasniqi është i dënuar me burgim maksimal për veprat penale dhunim dhe vrasje. Më 11 shtator të vitit 2006, ai kishte dhunuar mbesën e tij 7 vjeçare, Elona Krasniqin të cilën pastaj e kishte varur me pantallonat e saj në një pyll në afërsi të fshatit Karaçicë të komunës së Shtimes duke e braktisur kufomën....

30 September, 2017Lexo më shumë

Një natë në burgun famëkeq, të “pushtuar” nga fantazmat e liga (Video)

Shepton Mallet është burgu që ndodhet në Somerset të Anglisë, që dikur mbante të dënuarit më të rrezikshëm dhe kriminelët më mizorë të vendit....

24 September, 2017Lexo më shumë