Bujar Nishani – Lajmi.net

Nishani dekreton 25 qershorin për mbajtjen e zgjedhjeve

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani ka vlerësuar maksimalisht marrëveshjen Rama-Basha si një arritje të rëndësishme me interes për vendin dhe popullin shqiptar....

21 May, 2017Lexo më shumë

Nishani dekoron me medalje “Nderi i Kombit” Luan e Shkëlzen Haradinaj

Presidenti në largim i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka nderuar me dekoratën “Nderi i Kombit” heronjtë Luan e Shkëlzen Haradinaj....

13 May, 2017Lexo më shumë

Bujar Nishani ‘Qytetar nderi’ i Prizrenit

Komuna e Prizrenit në një seancë solemne të mbajtur në objektin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, ka ndarë çmimin ‘Qytetar nderi’ për Presidentin e Shqipërisë, Bujar Nishani....

13 May, 2017Lexo më shumë