Bora – Lajmi.net

Shkrihet bora, shfaqen përmbytjet

Shkrirja e bores në disa vende në Kosovë shkaktoi vërshime. Si pasojë e rritjes se nivelit të ujit në lumenj uji mori shtëpi e biznese në disa rajone të vendit....

3 March, 2018Lexo më shumë

Dasma që ka “pushtuar” internetin

Ndërkohë që ‘Bisha nga Lindja’ ka shkaktuar kaos në rrugët e disa qyteteve britanike, për shkak të ngricave dhe dëborës, ka edhe nga ata që po e shijojnë këtë ‘surprizë’ të motit. ...

3 March, 2018Lexo më shumë

Rrugët e fshatit Isniq të Deçanit shndërrohen “në patinazh” pas reshjeve të shiut (Foto)

Gjatë kësaj jave vendi ynë është përballur me temperatura të ulëta dhe reshje bore, të cilat kanë bërë që të vështirësohet komunikacioni rrugor. ...

2 March, 2018Lexo më shumë