beqare – Lajmi.net

Ja çfarë fshihet pas traditës së hedhjes së buqetës me lule ditën e dasmës

Martesa është një ndër vendimet më të rëndësishme ne jetën e një çifti të ri, por ajo që gëzon dhe bashkon të gjithë miqtë e familjarët në një festë të përbashkët është padiskutim dasma....

29 March, 2017Lexo më shumë

Lajm i mirë për beqarët, ja për çfarë bëhet fjalë

Një studim i ri nga Universiteti “Carnegie Mellon” mund ta ndryshojë pikëpamjen tuaj mbi martesën nëse vazhdoni të këmbëngulni për të qenë beqarë. “Të martuarit kanë tendencë të kenë një jetë më të shëndetshme nga ç’kanë pasur të dy para martese … edhe pse mekanizmat pse ndodh kjo mbeten ende të paqarta”, – thonë studiuesit, sipas ScienceDaily....

28 February, 2017Lexo më shumë

Ky është qyteti me numrin më të madh të beqarëve

Numri i beqarëve është rritur me 3 milionë brenda një dekade, pasi shumica e njerëzve zgjedhin të jetojnë vetëm, sipas një studimi të ri....

22 January, 2017Lexo më shumë