Ballkani Perëndimor – Lajmi.net

Kryeministri slloven: Evropa është e plotë me vendet e Ballkanit Perëndimor

Kryeministri slloven Miro Cerar në takimin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor, të mbajtur në Londër nën Procesin e Berlinit, ka shprehur dëshirën që të gjitha vendet kandidate për anëtarësim në BE të përmbushin reformat për anëtarësim....

11 July, 2018Lexo më shumë

Kryeministrat e Ballkanit Perëndimor takohen në Londër, flasin edhe për luftimin e korrupsionit

Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë ka konfirmuar  se fokusi i këtij Samiti, që do të mbahet nesër, do të jetë siguria, ekonomia dhe bashkëpunimi politik. Delegacioni i Kosovës do të udhëhiqet nga kryeministri Ramush Haradinaj, ndërsa pjesëmarrës të tjerë do të jenë edhe ministri i Punëve të Jashtme Behgjet Pacolli dhe ai i Punëve të Brendshme Bejtush Gashi....

9 July, 2018Lexo më shumë

Ballkani Perëndimor vuan nga disa “sëmundje”

Vendet e Ballkanit Perëndimor, Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Serbia vuajnë nga disa “sëmundje”....

27 June, 2018Lexo më shumë