Bajram Gecaj – Lajmi.net

Zv/ministri Gecaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me OJQ “KLGI”

Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me përfaqësuesin e organizatës Jo-Qeveritare KLGI, Valmir Gashi për financimin e projektit “Forcimi i kapaciteteve për sektorët strategjik komunal”....

18 April, 2017Lexo më shumë

Gecaj – Gjuriqit: Serbët e Kosovës nuk i blejmë e as nuk i shesim

Bajram Gecaj zv.ministër i Pushtetit Lokal dhe këshilltari i kryeministrit të Kosovës, është shprehur se serbët e Kosovës janë qytetarë të barabartë të cilët nuk kanë nevojë të blihen e as të shiten nga shteti i Kosovës....

18 April, 2017Lexo më shumë

Gecaj: LDK nuk do të lejojë të harrohen vrasjet politike

Bajram Gecaj, këshilltari i kryeministrit të vendit i është kthyer temës së vrasjeve politike të aktivistëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës....

17 April, 2017Lexo më shumë