avioni – Lajmi.net

Shikoni se si George H.W Bush shpëtohet nga Marina amerikane pasi avioni i tij u rrëzua nga forcat japoneze

Para presidencës së tij, George HW Bush shërbeu në Marinën e SHBA si një pilot dhe fluturoi mbi misionet e bombardimeve kundër japonezëve gjatë Luftës së Dytë Botërore....

1 December, 2018Lexo më shumë

Avioni merr me vete asfaltin

Gjatë fazës së ngritjes në fluturim një avion i vogël luftarak britanik, i kohës së Luftës së Dytë Botërore ka sjell mjaft probleme në pistë...

29 November, 2018Lexo më shumë

Boeing prezanton aeroplan diellor vetëlëvizës

Avion i madh me emrin Odiseu, i cili u paraqit të mërkurën, pritet të mbledhë të dhëna klimatike në stratosferë. ...

15 November, 2018Lexo më shumë