Australi – Lajmi.net

Lakuriqët e natës ‘pushtojnë’ sërish qytezën (Foto)

Charters Towers është një qytezë shumë e qetë në Australi, me përjashtim të rasteve kur ajo pushtohet nga lakuriqët e natës. Një mizëri prej më shumë se 200 000 dhelprash fluturuese, siç quhen nga banorët, kanë mbuluar qytezën e vogël duke shkaktuar mjaft pakënaqësi tek rezidentët. ...

10 December, 2017Lexo më shumë

Pamje apokaliptike nga Australia

Shkrepëtima që bien pa pushim duke ndezur qiellin e duke i dhënë dritë reve të formave më magjike. E mahnitshme dhe e frikshme ajo që na jep natyra! ...

7 December, 2017Lexo më shumë

Policia australiane parandalon sulmin terrorist

Policia australiane parandaloi një sulm terrorist që do të godiste Melburnin gjatë festimeve për vitin e ri....

28 November, 2017Lexo më shumë