Asteroidi – Lajmi.net

NASA do të marrë për të testuar sistemin e saj të mbrojtjes planetare më shpejt se sa menduam

NASA është jashtëzakonisht e interesuar në ndërtimin e një rrjeti të vërtetë mbrojtës të astroidit që mund të dalë në veprim sapo të zbulohet një kërcënim, duke shkatërruar ose shmangur një shkëmb të hapësirës përpara se të mund të bëjë ndonjë dëm serioz këtu në Tokë....

12 August, 2017Lexo më shumë

Asteroidi do godasë tokën e do zhdukë njerëzimin

Toka është “në një rrezik të lartë” nga goditja e ndonjë asteroidi aq të madh sa të shkatërrojë njerëzimin....

30 June, 2017Lexo më shumë

Kujdes apokalipsi, shkenctari ka zbuluar datën se kur toka do të goditet nga një asteroid

Një shkenctar kë bërë një paralajmërim të tmerrshëm për njerëzimin dhe për tokën se një asteroid 40 milion tonësh është i vendosur të na shkatërrojë. ...

29 June, 2017Lexo më shumë