Arbana Xharra – Lajmi.net

Pas ‘konfliktit’ për grimin e Dukeshës, Arbana i reagon ashpër Sellmës

Dasma e Princit Harry me dukeshën Meghan Markle është shndërruar si ngjarja më e komentuar në publik dhe media....

20 May, 2018Lexo më shumë

Grimi i Meghan Markle “mollë sherri” për Arbana Xharrën dhe Sellmën

Dasma e Princit Harry me dukeshën Meghan Markle është ngjarja më e diskutuar që nga dje....

20 May, 2018Lexo më shumë

Edhe unë e kam një përvjetor

Kjo histori e imja, ky përkujtim i imi ndoshta i mëson shpirtzinjtë se shpifjet e tyre mund t'ia hapin gropën dikujt – si ata mua – por të fitojnë ndaj të drejtëve jo ngase gropë, brenda, janë vetë. Shpresoj që vitin tjetër mos ta përkujtoj më këtë shembje të aq shumë gjoja-karaktereve, të cilat dikur madje i konsideroja te jenë njerëz...

9 May, 2018Lexo më shumë