Apple – Lajmi.net

Apple Watch – Seria 4: Data e lëshimit dhe çmimet

Apple pritet të sjellë një nga përmirësimet më të mëdha në linjën e saj të "Apple Watch" këtë vjeshtë me një seri të re që kanë të njëjtën madhësi fizike, por pritet të vijnë me shfaqje më të mëdha, performancë më të shpejtë dhe sensorë më të saktë....

12 July, 2018Lexo më shumë

iPhone është tregues i mirë i pasurisë

Studiuesit shqyrtojnë lidhjen midis pasurisë, produkteve dhe markave: iPhone është treguesi më i mirë....

11 July, 2018Lexo më shumë

IPhone tjetër do të vijë në ngjyra të ndryshme

IPhones e ardhshëm nga Apple mudd të jetë me ngjyra të ndryshme....

6 July, 2018Lexo më shumë