Amerika – Lajmi.net

Vdekja e George H.W. Bush, Amerika të mërkurën në ditë zie

Presidenti amerikan, Donald Trump ka shpallur të mërkurën, 5 dhjetorin, ditë zie kombëtare në nderim të presidentit të 41-të, George H.W. Bush....

2 December, 2018Lexo më shumë

Trump paralajmëron nisje të ndaljes së ndihmave në Amerikën Qendrore

Presidenti amerikan, Donald Trump ka njoftuar se Shtetet e Bashkuara do të nisin ndaljen e ndihmave për tri shtete të Amerikës Qendrore, teksa mijëra persona, kryesisht nga Hondurasi, janë afruar te kufiri amerikan....

23 October, 2018Lexo më shumë

Amerika do t’i shtojë spiunët nëpër botë

Agjencia kryesore e spiunazhit të Shteteve të Bashkuara po kërkon të zgjerojë praninë e saj në mbarë globin për të eliminuar të ashtu-quajturat "boshlleqe të inteligjencës" dhe për të trajtuar kërcënimin në rritje nga fuqitë e mëdha si Rusia dhe Kina....

25 September, 2018Lexo më shumë