Albin Kurti – Lajmi.net

Kurti viziton Odën Ekonomike Amerikane në Kosovë

Nevojitet një komunikim më i madh ndërmjet përfaqësuesve të sektorit privat dhe deputetëve të Kuvendit, me qëllim të informimit më të mirë të dyanshëm dhe harmonizimit të pikëpamjeve lidhur me politikat që mundësojnë fuqizimin e sektorit privat dhe nxitjen e ndërmarrësisë. Kjo u tha gjatë një takimi të Kryetarit të Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti me drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë Arian Zeka....

13 July, 2018Lexo më shumë

Kurti: Shqipëria dhe Kosova, të ndërtojnë BE-në brenda vetes

Ekonomia, integrimi, dhe bashkimi kombëtar, këto kanë qenë disa nga çështjet për të cilat ka folur lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, në një intervistë për Report Tv....

12 July, 2018Lexo më shumë

Kurti për PSD-në: Nuk po japin sinjale që janë kombëtarë, të majtë ose luftues të korrupsionit

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti në një intervistë për gazetën “Zërin” përveç tjerash ka folur edhe për Partinë Socialdemokrate (PSD)....

10 July, 2018Lexo më shumë