aktakuzat – Lajmi.net

Kjo është prokurorja që ngriti aktakuzat në rastin ‘Pronto’

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, sot ka ngritur aktakuzë në rastin e quajtur “Pronto”, ndaj 11 personave, ku në mesin e të akuzuarave janë figura të njohura të PDK-së, deputetë e ministra....

6 April, 2018Lexo më shumë

Gjykata Speciale: Radhën e ka ngritja e aktakuzave

Dhomat e Specializuara të Kosovës tashmë kanë filluar punën e tyre dhe janë tërësisht funksionale në aspektin gjyqësor nga 5 korriku i vitit të kaluar, pas hyrjes në fuqi të Rregullores së Procedurës dhe të Provave....

18 March, 2018Lexo më shumë

Hetimet detyrojnë Gjykatën Speciale ta mbajë sekret kohen e ngritjes së aktakuzave

Zyra e Prokurorit Special nuk ka dhënë detaje për kohën kur mund të ngriten aktakuzat e para nga Gjykata Speciale....

3 March, 2018Lexo më shumë