Akne – Lajmi.net

Këshilla mjekësore – Problemet me aknet, shkaktarët dhe trajtimi i tyre

Aknet janë problem i lëkurës që më së shumti shfaqet në pubertet....

17 July, 2017Lexo më shumë

Si t’i largoni puçrrat?

Aknet janë sëmundje e lëkurës dhe si e tillë duhet kuruar. Ato mund të shfaqen në moshën puberale, por nuk janë të pakta rastet e shfaqjes së tyre edhe në moshat e rritura, herë-herë edhe tek gratë në fillim të menopauzës, përcjell lajmi.net...

10 July, 2017Lexo më shumë

Probleme me aknet? Më në fund, zbulohet vaksina që i kuron

Një vaksinë e re që mund të kurojë aknet – ky është rezultati i zbuluar nga studiuesit e Universitet të Kalifornisë pak kohë më parë. Një prej zbulimeve më të domosdoshme të kohës mund të jetë kurë për të gjitha llojet e lëkurave dhe po ashtu, rezultat i të gjitha grupmoshave....

9 April, 2017Lexo më shumë