aeroplan – Lajmi.net

Aeroplani i lehtë u përplas për barkën që ndodhej në lumë (Video)

Barka me turistë që lundronte në lumin Rhone që ndodhet në regjionin Gard të Francës, e ka pësuar keq nga një aeroplan i lehtë....

1 September, 2017Lexo më shumë

Aeroplani dridhet, piloti ju kërkon pasagjerëve të luten (Video)

Një fluturim AirAsia X në Malajzi nga Perth, Australi, u detyrua të kthehej pasi aeroplani A330 filloi të dridhej....

19 August, 2017Lexo më shumë

Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)

Ish-inxhinier i aviacionit dhe hetuesi i aksidenteve ajrore, Vladimir Tatarenko, ka arritur të krijoi një kabinë të ndashme nga aeroplani që bart pasagjerë, e që potencialisht mund të ndahej nga aeroplani në rast rreziku....

12 August, 2017Lexo më shumë