2018 – Lajmi.net

Ky do të jetë celulari i vitit 2018

Data e lëshimit të OnePlus 6 bëhet gjithnjë e më e afërt dhe, pasi shumë karakteristika janë zbuluar në internet, duket se pajisja e re mund të jetë një nga telefonat më të mirë të vitit, veçanërisht nëse OnePlus arrin të mbajë çmimet e ulëta....

23 April, 2018Lexo më shumë