Si t’i shihni të gjithë njerëzit që ju kanë fshirë nga Facebooku – Lajmi.net
Si t’i shihni të gjithë njerëzit që ju kanë fshirë nga Facebooku
Autori: Lajmi.net FunLifestyleOrganizohuRrjetet Sociale 14:04, 6 February 2017
Dëshironi t’i shihni të gjithë njerëzit të cilët ju kanë bërë “unfriend” nga Facebooku? Atëherë shtesa “Deleted” është për ju.

Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook është vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyre të vërtetë.

Kështu, në mënyrë që të mos “shokoheni” shumë, merreni sikur njerëzit jua kanë bërë “unfollow”, e jo “unfriend”.

Deleted përfshin një shtesë në Chrome që ju njofton sa herë që e “humbni” një shok në Facebook, transmeton Gazeta Express.

Kur e klikoni linkun, ai do t’ju tregojë nëse jeni fshirë nga lista e miqve të dikujt apo thjeshtë ai person e ka deaktivizuar llogarinë e tij.

Fjalët kyçe: deleted, Facebook, unfriend

Fotolajm

Kim Jung, bëhet pjesë e batutave
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO
 

Lojëra

  • Play Turbo Racing 3
  • Play Bow Master Japan
  • Play Supercar Showdown
  • Play Bike Rivals