Për 35 vite, babai dhe vajza bëjnë foto në të njejtin vend, udhëtimi i tyre në fotot e fundit do të ju mahnitë – Lajmi.net
Për 35 vite, babai dhe vajza bëjnë foto në të njejtin vend, udhëtimi i tyre në fotot e fundit do të ju mahnitë
Autori: Lajmi.net FamiljaLifestyle 16:12, 18 March 2017
Nga të gjitha gjërat kreative të zbuluara ndër vite, kjo familje duket sikur e ka gjetur idealen, transmeton lajmi.net

Ky baba dhe vajza e tij, filluan të realizojnë foto që nga viti 1980 pranë lumit Zhenjiang.

Hua Yunqing, tashmë 62 vjeçar, një baba dhe gjysh i dashur, ka pëlqyer fotografinë gjithmonë, dhe ai ka vendosur që vit pas viti, bashkë me vajzën e tij, Huahua, tashmë 36 vjeçare, të ndërmarrin udhëtimin nëpër kohë.

Më vonë, ata zbuluan se kjo gjë po shndërrohej në traditë familjare.

Përgjatë 35 vite, vajza e vogël u rrit e u bë grua, lindi dy vajza të tjera, të cilat iu bashkangjitën albumit të familjes.

Shikoni fotot e tyre gjatë viteve dhe do të mahniteni kur të arrini tek të fundit. /Lajmi.net/

Pic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1980. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didn

Pic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1981. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1984. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1985. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1987. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1989. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1990. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1991. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1993. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1995. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1996. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 1999. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2000. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2001. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2003. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who has posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2005. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2006. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2008. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2010. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2011. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didnPic shows: Chinese dad Hua Yunqing was photographed with daughter Huahua beside the same lake every year, showing them slowly ageing and the sceneery around them changing as well as time pases. This photo was taken in 2013. A young Chinese dad who was photographed with his one-year-old daughter 35-years-ago while on a day trip to a local beauty spot returned to the same location every year since to repeat the photo. Hua Yunqing, now aged 62, who posted the photos taken at Taying Lake online, said: "I didn

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO